ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Τεράστια γκάμα μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων


Η εταιρεία Ξυλοκατοικία στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της, διαθέτει πέρα από ξύλινα σπίτια μια τεράστια ποικιλία άλλων κατασκευών, όπως σπιτάκια κατοικιδίων, πέργκολες, κιόσκια ακόμα και παιδικές κούνιες.

Δεσμευόμαστε για την όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, προσφέροντας τις οικονομικότερες και ποιοτικότερες λύσεις σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μια ξύλινη κατασκευή κορυφαίας αισθητικής και εργονομίας. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε ένα τεράστιο εύρος υπηρεσιών και αναλαμβάνουμε να κάνουμε πραγματικότητα ό, τι φανταστήκατε να διακοσμεί το σπίτι ή τον κήπο σας.

Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάζουμε σπιτάκια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και το χώρο που χρειάζονται, παρέχοντας τεράστια γκάμα μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων, δημιουργώντας όχι απλά μια ξύλινη κατασκευή, αλλά ένα στολίδι για τον κήπο σας.

Επιπλέον, παρέχουμε πολλές επιλογές σε κιόσκια και πέργκολες μεγάλης αντοχής, με διαφορετικές διατομές ξυλείας, σχήματα και αποχρώσεις για να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει και θα σας προστατέψει από τον ήλιο, τη βροχή και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε φωτογραφίες από Άλλες Κατασκευές που έχουμε δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.envelope

Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, σχετικά με τις υπηρεσίες μας!