ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Αισθητική και εργονομία


Η εταιρεία Ξυλοκατοικία κατασκευάζει ξύλινες κατοικίες που πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντας τους αισθητική και εργονομία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η τοιχοποιία που χρησιμοποιείται για τα ξύλινα σπίτια είναι τύπου «πάνελ», αποτελείται δηλαδή από ξύλινο σκελετό, ο οποίος επενδύεται εξωτερικά με κουρμπαριστό ραμποτέ και πλακάζ OSB, εσωτερικά με ραμποτέ και ενδιάμεσα υπάρχει μόνωση ορυκτοβάμβακα.

Συνολικά, το πάχος των εξωτερικών τοίχων είναι 21 cm με 15 cm μόνωση ορυκτοβάμβακα, (υπάρχει και δυνατότητα τοποθέτησης παχύτερου σκελετού και επιπλέον μόνωσης), ενώ με τον ίδιο τρόπο κατασκευάζεται και η στέγη, στην οποία τοποθετείται ασφαλτικό κεραμίδι και εξαερισμός.

Στην ίδια φιλοσοφία, οι τρόποι εσωτερικής και εξωτερικής επένδυσης ποικίλουν.

Διατηρώντας τον ξύλινο σκελετό, συνεπώς και την υψηλή αντισεισμικότητα της κατασκευής, μπορούμε να δώσουμε στις ξύλινες κατοικίες μια μοναδική όψη όπως ακριβώς τη φανταστήκατε.

Εξωτερικά προσφέρουμε την επιλογή είτε των συνθετικών πετρωμάτων, είτε της τσιμεντοσανίδας (ή και συνδυασμό αυτών με ξύλο), δημιουργώντας έτσι ένα τελείως διαφορετικό στυλ, κρατώντας φυσικά όλα τα πλεονεκτήματα μιας ξύλινης κατασκευής.

Παρομοίως, στο εσωτερικό τμήμα μπορεί να τοποθετηθεί γυψοσανίδα, είτε εξ ολοκλήρου, είτε σε επιμέρους τμήματα της τοιχοποιίας, πάντα, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μέσα-έξω υποδομή OSB.

Τέλος, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά, οικολογικά χρώματα με βάση το νερό, αποτυπώνοντας όλες τις χρωματικές αποχρώσεις ακριβώς όπως τις έχετε επιλέξει.


Δείτε φωτογραφίες από τις Ξύλινες Κατοικίες που έχουμε κατασκευάσει στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την επικράτεια.envelope

Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, σχετικά με τις υπηρεσίες μας!