ΞΥΛΙΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Πληθώρα επιλογών για την κάλυψη οποιασδήποτε χρήσης


Οι ξύλινες αποθήκες της εταιρείας Ξυλοκατοικίας κατασκευάζονται κατά βάση με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια κορυφαία υλικά με τα οποία δημιουργούνται τα ξύλινα σπίτια. Πιο συγκεκριμένα, επενδύονται εξωτερικά με διάφορα είδη ραμποτέ, ενώ όπως και σε όλες τις κατασκευές μας, δεν υπάρχει περιορισμός σχεδιασμού, μεγέθους και αισθητικής.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την εργονομία και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας, παρέχουμε μια πληθώρα επιλογών για την κάλυψη οποιασδήποτε χρήσης, όπως: αποθήκευση εργαλείων, πάρκινγκ οχημάτων, χώρο έκθεσης προϊόντων ή ακόμα και προσωρινό χώρο στέγασης με την διενέργεια κατάλληλης μόνωσης.

Οι ξύλινες αποθήκες κατασκευάζονται ακριβώς στα μέτρα που επιθυμείτε και παραδίδονται στον ιδιοκτήτη μέσα σε λίγες μόνο ημέρες από τη στιγμή της παραγγελίας, στη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Επικράτεια, προσφέροντας παράλληλα μεγάλη ευκολία τοποθέτησης και δυνατότητα μεταφοράς σε διαφορετικό χώρο στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες από τις Ξύλινες Αποθήκες που έχουμε κατασκευάσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.envelope

Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, σχετικά με τις υπηρεσίες μας!